Thursday, October 26, 2006

Mijn zoektocht in Libanon

Van een kale hotelkamer met kakkerlakken naar een gezellige familielunch op zondag; van dichte archiefdeuren naar de open Libanese media; van een chaotische wereldstad naar een rustig dorp in het groene Chouf-gebergte.

Mijn zoektocht in Libanon is een fascinerend verslag waarin Arthur Blok vertelt over de bewogen tijd die hij doorbracht in zijn geboorteland. Op zoek naar zijn wortels. Er blijkt een schaduw te liggen over de eerste zes maanden van zijn leven en over de adoptieprocedure. Arthur vertelt over zijn psychische strijd in een ontwrichte en corrupte samenleving, maar ook over het vinden van rust en verzoening met zichzelf.

Mijn zoektocht in Libanon is een betoog over verdriet en pijn, maar ook humor en toeval spelen een belangrijke rol. Tot en met het allerlaatste moment blijft het spannend waar en hoe Arthurs wonderlijke avontuur zal eindigen.

Het boek , ISBN: 9059113756 (prijs 17.95 euro) , is een zoektocht naar zijn eigen geschiedenis en schetst een beeld van de complexe samenleving in Libanon. Meer weten? Stuur dan een email naar: s.mohamedjoesoef@planet.nl

Bravo Arthur! Hope to write many more articles with you on our favourite country Lebanon, Lubnan, Libanon.